Dolar 34,1707
%0.02
Euro 38,2925
%0.33
Altın 2.912,630
%-0.26
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toroslar'da 23 Nisan şenlik havasında geçti

Toroslar'da 23 Nisan şenlik havasında geçti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlandı. Mersin merkez Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. Yıldönümü...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 16:32
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlandı. Mersin merkez Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. Yıldönümü dolayısıyla Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Parkı'nda Uçurtma Şenliği düzenledi.

Mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı programda şenliğe katılan çocuklara tek tek uçurtma armağan eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, onlarla yakından ilgilendi. Katılımcılara ay yıldızlı al bayrağın da dağıtıldığı etkinlikte, çocuklar Başkan Tuna ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

    Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, geleceğin çocuklarla şekilleneceğini ifade etti. Başkan Tuna, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında belediye olarak bizde çocuklarımızın bugünü bayram havası içerisinde geçirmeleri için uçurtma şenliği düzenledik. Şenliğimizde 3 bine yakın uçurtma dağıttık.” dedi.

    Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için çocuklarını çok iyi yetiştirmesi gerektiğini de vurgulayan Tuna, “Çünkü gelecekte toplumu şekillendirecek olan onlardır. Onların bir araya gelmesi ile bu toplum oluşacaktır. Biz de çocuklarımızın daha sağlıklı, bu milletin var olan milli refleksleriyle bezenmiş, milli duygularıyla örtüşen hallerini oluşturabilmek adına elimizden geldiğince mücadele ediyor ve bunu sağlamaya gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

    Hamit Tuna, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Şenlikte ayrıca çocukların en çok sevdikleri çizgi film karakterleri de yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.