Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzon'da, üniversite-sanayi işberliği anlatılacak

Trabzon'da, üniversite-sanayi işberliği anlatılacak

Trabzon Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak, 6 ilin katılımı ile Trabzon'da düzenlenecek bölgesel toplantıda, üniversite -sanayi işbirliğinde yeni gelişmelerin anlatılacağını söyledi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 16:13
Trabzon Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak, 6 ilin katılımı ile Trabzon'da düzenlenecek bölgesel toplantıda, üniversite -sanayi işbirliğinde yeni gelişmelerin anlatılacağını söyledi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret eden Şafak, bakanlığın bölgesel toplantılar kapsamında Trabzon'da düzenleyeceği üniversite-sanayi işbirliği toplantısıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Hacısalihoğlu, iş dünyasının ve akademisyenlerin daha sık bir araya gelerek ortak iş kültürünü geliştirmeleri gerektiğini kaydetti. Bu kapsamda bölgesel toplantının Trabzon'da gerçekleşmesinin yararlı sonuçlar vereceğine inandığını belirtti. Bu tür toplantılara firma patronlarının katılmasında fayda olduğuna da işaret eden Başkan Hacısalihoğlu, toplantılarda ortaya koyulan yeni fikir, teknolojiler ve desteklerin sürekli geliştiğini, patronların birebir konuya hakim olması açısından bizzat takip etmesinde fayda olduğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.