Dolar 32,7184
%0.15
Euro 35,4189
%0.02
Altın 2.480,460
%0.09
Bist-100 10.864,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzonspor, Minsk maçı için Belarus'a gitti

Trabzonspor, Minsk maçı için Belarus'a gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 1 Ağustos’ta deplasmanda Dinamo Minsk ile oynayacağı müsabaka için Belarus’a gitti.THY’ye ait özel uçakla Trabzon Havalimanı'ndan hareket eden bordo - mavili kafilede, 20 futbolcu,...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 17:11
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 1 Ağustos’ta deplasmanda Dinamo Minsk ile oynayacağı müsabaka için Belarus’a gitti.

THY’ye ait özel uçakla Trabzon Havalimanı'ndan hareket eden bordo - mavili kafilede, 20 futbolcu, teknik heyet, yöneticiler, basın mensupları ve taraftarlar yer aldı. Bordo - mavili ekibin yeni transferi Florent Malouda da Belarus’a götürülürken, Zokora, Bamba, Emerson, Janko, sakatlığı bulunan genç kaleci Fatih ve henüz lisansı çıkartılamayan yeni transfer Jose Bosingwa kadroda yer almadı.

Trabzonspor’un Dinamo Minsk maçı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor: Onur Kıvrak, Abdulkadir Özdemir, Adrian, Alanzinho, Malouda, Aykut Demir, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Emre Güral, Gustavo Colman, İbrahim Demir, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Ondrej Celustka, Giray Kaçar, Soner Aydoğdu, Volkan Şen, Yusuf Erdoğan, Zeki Ayvaz ve Zeki Yavru.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.