Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzonspor Sivas'ta avantaj peşinde

Trabzonspor Sivas'ta avantaj peşinde

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Sivasspor’un misafiri olacak Trabzonspor, zorlu deplasmandan tur rövanş için avantajlı skorla dönmek istiyor. Bu sezon ligde umduğunu bulamayan, ancak kupada başarılı bir grafik çizen bordo-mavililer,...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:31
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Sivasspor’un misafiri olacak Trabzonspor, zorlu deplasmandan tur rövanş için avantajlı skorla dönmek istiyor. Bu sezon ligde umduğunu bulamayan, ancak kupada başarılı bir grafik çizen bordo-mavililer, Sivas engelini geçerek önündeki tek hedef olan kupa için finale adını yazdırmayı hedefliyor.

    Bu önemli maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayan Trabzonspor, THY’ye ait özel uçakla Sivas’a gitti. Saat 16.00’da Trabzon Havalimanı’ndan hareket eden 20 kişilik bordo-mavili kafilede, ailevi nedenlerden dolayı izin alarak Fransa'ya giden Bamba yer almadı. Geçtiğimiz hafta ligdeki Orduspor maçında başına aldığı darbe sonucu yaralanan Giray Kaçar ise Sivas’a götürüldü.

    Trabzonspor’un müsabakaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Soner, Adrian, Olcan, Volkan ve Halil.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.