Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tugay'dan Soyer'e sitem dolu sözler: Kabul etmedi, üzüldüm!

Tugay'dan Soyer'e sitem dolu sözler: Kabul etmedi, üzüldüm!

CHP İzmir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay katıldığı programda mevcut İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kendisiyle fotoğraf vermek istemediğini belirtti.

  • Ege Postası
  • 11.03.2024 - 10:52
  • Güncelleme: 11.03.2024 - 17:19

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Now TV’de İlker Karagöz'ün Çalar Saat programına katıldı. 

Seçim gündemine ilişkin soruları yanıtladı.

Tugay, mevcut İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kendisiyle fotoğraf vermek istemediğini şu sözlerle belirtti.

“Soyer ile görüştüm, randevu talep ettim. Görüştüm, açık yüreklilikle düşünceleri söyledim, fotoğraf çekilmek istedim, kabul etmedi. Üzüldüm. Henüz istenen desteği göremiyorum. Biz rakip değiliz. Aynı partinin halef selef belediye başkanlarıyız. İnşallah İzmirliler seçerse devam edecek. Tunç Bey ile çok iyi bir hukukumuz vardı. Bizde bıraktığı bir şey var. Burada olmamamızın nedeni CHP’nin dünya görüşünü, dünyaya sunacağı güzellikleri sunmaktır. O gün bir yanlış anlama olasılığı da oldu. Tunç Başkanın İstanbul’da çalışmasına tepki göstermedim. Fırsatım olsa ben de gitsem. Sitemim yanımda olamamasıydı. Bu dönemde Ekrem Başkanın başarısı önemli ve onun yanında olması desteklediğim bir şey. O gün duygusal tepki verdim. Bizim yapmamız gereken; asıl işi yapmamız gerekiyor. Tunç Başkan ile ilgili değil parti içinde yarışı bir şekilde partinin başarısına katkı koymak yana başarısızlığına yol açmaya çalışmak gibi çalışmaların olmasına üzülüyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.