Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Kamu-Sen'den 'Bayrağına Sahip Çık' mitingi

Türk Kamu-Sen'den 'Bayrağına Sahip Çık' mitingi

Türk Kamu-Sen Adana Şubesi ‘Bayrağına Sahip Çık’ mitingi düzenledi. Türk Kamu-Sen, çözüm süreci ve Akil Adamlar’a tepki için ‘Bayrağına Sahip Çık’ yürüyüşü düzenledi. Ellerine Türk bayrakları ve ‘Bayrağına Sahip Çık’...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 20:00
Türk Kamu-Sen Adana Şubesi ‘Bayrağına Sahip Çık’ mitingi düzenledi.

Türk Kamu-Sen, çözüm süreci ve Akil Adamlar’a tepki için ‘Bayrağına Sahip Çık’ yürüyüşü düzenledi. Ellerine Türk bayrakları ve ‘Bayrağına Sahip Çık’ yazılı dövizlerle İnönü Caddesi'nden 5 Ocak Meydanı’na kadar yürüyen vatandaşlar, burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Gruptakiler daha sonra İnönü Parkı'na yürüyerek burada açıklamada bulundu. Açıklamayı grup adına Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse yaptı. Köse, çözüm sürecinin bir an önce durdurulmasını istedi. PKK ile görüşülmesinin kabul edilemeyecek olduğunu vurgulayan Köse, "Bu ülkede PKK kardeşliğin, barışın, insan haklarının, milli barışın, demokrasinin ve Türk milletinin baş düşmanıdır" ifadelerini kullandı.

Konuşma öncesi ise gruptakiler Akil Adamlar’a tepki gösterdi. Türk Eğitim-Sen 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sezer, Akil Adamlar’ın isimlerini tek tek okutarak gruptakilere yuhalattı. Yürüyüşe, MHP Adana milletvekilleri Seyfettin Yılmaz ve Muharrem Varlı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile yaklaşık 400 kişi katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.