Dolar 38,4293
%0.04
Euro 43,9368
%0.4
Altın 4.139,160
%0.95
Bist-100 9.307,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkan Şoray Nikah Salonu vatandaşın hizmetinde

Türkan Şoray Nikah Salonu vatandaşın hizmetinde

Daha önce sadece nikah törenleri için kullanılan Karabağlar Belediyesi Uzundere Türkan Şoray Nikah Salonu, bundan sonra düğün salonu olarak da hizmet verecek. 250 kişilik salonu kiralamak isteyen çiftler, Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvurarak salonu kiralayabilecekler.

  • Ege Postası
  • 04.03.2018 - 11:28

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Rekreasyon Alanı üzerinde bulunan aynı zamanda otobana yakınlığı ve geniş otoparkı ile de  dikkat çeken Türkan Şoray Nikah Salonu, yenilenen yüzü ile Karabağlar halkının hizmetinde olacak.

Haftanın 7 günü hizmet verecek

Evlenmek isteyen çiftlerin favori yerlerinden biri olacak olan Türkan Şoray Nikah ve Düğün Salonu'nu kiralamak isteyen çiftlere, salon kirasının yanında masa ve sandalyeler de belediye tarafından temin edilecek. Catering, müzik ve düğün organizasyonunu ise çiftler kendileri yapacak. Düğün salonu,  haftanın 7 günü hizmet verecek.

Sosyal projelere devam

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkan Şoray Nikah Salonu'nda nikah kıyacak, düğün yapacak çiftleri şimdiden kutlayarak, Karabağlar'da halkın yararına olacak sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.