Dolar 34,1408
%0.02
Euro 38,0736
%0.42
Altın 2.886,280
%0.03
Bist-100 10.034,00
%1.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkçe Olimpiyatları'na gelen çocuktan Vali Özçimen'e: Ben Kayseriliyim

Türkçe Olimpiyatları'na gelen çocuktan Vali Özçimen'e: Ben Kayseriliyim

Bolu Valisi İbrahim Özçimen 11. Türkçe Olimpiyatları için değişik ülkelerden Bolu'ya gelen çocuklarla bir araya geldi. Özçimen'in çocuklarla tanışması sırasında yaşanan ilginç bir olay ise gülüşmelere neden oldu. Özçimen'in yanına...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 19:35
Bolu Valisi İbrahim Özçimen 11. Türkçe Olimpiyatları için değişik ülkelerden Bolu'ya gelen çocuklarla bir araya geldi. Özçimen'in çocuklarla tanışması sırasında yaşanan ilginç bir olay ise gülüşmelere neden oldu. Özçimen'in yanına gelen öğrencilere sırasıyla ülkelerini sorması sırasında bir öğrencinin "Ben Kayseriliyim." demesi katılımcıları güldürdü.

Vali İbrahim Özçimen, bu yıl 11’incisi düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları’nın Bolu ayağı için gelen öğrencilerle Highway Outlet AVM’de bir araya geldi. Vali Özçimen, çocuklarla sohbet etti ve her çocuğa birer hediye takdim etti.

Boludağı Et Mangal’da sabah kahvaltısında çocuklarla buluşan Vali Özçimen, onlara çeşitli hediyeler takdim etti ve her öğrenciyle sohbet edip geldiği ülkeyi sordu. Moğolistan, Portekiz, Güney Afrika, Norveç, Mısır, Tanzanya, Kenya, Kazakistan, Moldova, Romanya, Azerbeycan gibi değişik 30 ülkeden gelen öğrencilere sorular soran Vali Özçimen, öğrencileri Bolu’da misafir etmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Öğrencilerle tanışması sırasında yapılan bir espri ise salondakileri güldürdü. Her öğrenciye hediyesini takdim ederken geldikleri ülkeyi de soran Vali Özçimen’e bir öğrencinin “Ben Kayseriliyim.” demesi salondakileri kahkahaya boğdu.

Programa Bolu Valisi İbrahim Özçimen, eşi Nezahat Özçimen’in yanı sıra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun, Bolu Dağı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, BOSİAD Başkanı İsmail Hakkı Özmen ile Türkçe Olimpiyatları’nın Bolu organizasyon sorumlusu Ali Topaloğlu da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.