Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye füzelerle PKK kamplarını vurdu

Türkiye füzelerle PKK kamplarını vurdu

Türkiye, Kuzey Irak'taki hedeflere düzenlediği hava oparosyonlarından sonra sınıra konuşlandırılan füzelerle, İnsansız hava araçları tarafından tespit edilen hedefleri hedefleri vurdu.

  • Ege Postası
  • 13.08.2015 - 15:56
Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak ile Hakkari arasında konuşlandırılan askeri birliklerle İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından kaydedilen görüntülerde yoğun hareketliliğin yaşandığı noktaları füzelerle vurdu. PKK kamplarında tespit edilen hareketlilik üzerine İHA görüntüleri ile menzilleri ayarlanan füzeler peş peşe Irak'ın Kuzey'inde bulunan PKK kamplarından Zap, Metina, Avaşin, Basyan ve Hakurk'a atıldı.

ROKET ATIŞLARI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Askeri birlikten peş peşe atılan roketler saniye saniye kaydedildi. PKK kamplarına yağdırılan roketlerin 36 ile 40 kilometre menzile sahip olduğu ve vurdukları hedefi parçaladıkları belirtildi. Yerli yapım roketsan tarafından üretilen roketatar araçlarının İHA'lar tarafından gönderilen koordinatlara kilitlenerek atış yapma özelliğine sahip olduğu belirtildi. Roketli saldırıda Terör örgütü kampında bir çok noktanın vurulduğu belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.