Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye şehitlerine ağlıyor

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Terör iki günde 10 can aldı, yüreklere, ocaklara ateş düştü. Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 asker şehit düştü. Van ve Mardin'de saldırılarda da 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kara haberler peş peşe

  • Ege Postası
  • 10.07.2016 - 14:13

Olay bugün öğlen saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktakiAktütün yolunda meydana geldi. PKK’lı teröristler yola önceden döşedikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. İlk belirlemelere göre patlamada 5 askerşehit oldu.,Bölgeye sevk edilen takviye birlikler kaçan PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı.
Karakola bombalı saldırı; Acı haberler geliyor Van'da hain saldırı; Kahreden haberler geldi
GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
"10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’de, Hakkari/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan unsurlarımızın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, dört kahraman silah arkadaşımız olay yerinde, bir kahraman silah arkadaşımız ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimizeAllah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.