Dolar 34,0378
%0.18
Euro 37,6145
%-0.15
Altın 2.731,570
%0.12
Bist-100 9.700,00
%-0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkler azmettiler, Kuran-ı Kerim'i öğrenip sertifikalarını aldılar

Türkler azmettiler, Kuran-ı Kerim'i öğrenip sertifikalarını aldılar

Amsterdam Osdorp Hacı Bayram Camiinde Kur’an-ı Kerim öğrenenlere Hollanda Diyanet Vakfı sertifikası verildi. Rotterdam Din Hizmetleri Ataşesi Dr. İsmail Hilmi Bilgi’nin katılımıyla Hacı Bayram Camii konferans salonunda bir merasim düzenleyerek...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 12:50
Amsterdam Osdorp Hacı Bayram Camiinde Kur’an-ı Kerim öğrenenlere Hollanda Diyanet Vakfı sertifikası verildi.

Rotterdam Din Hizmetleri Ataşesi Dr. İsmail Hilmi Bilgi’nin katılımıyla Hacı Bayram Camii konferans salonunda bir merasim düzenleyerek Kur'an eğitimini tamamlayan vatandaşlara sertifikaları verildi. Yaş ortalaması 35 ila 65 olan toplam 30 kişi Kuran eğitimini başarıyla bitirdiler.

Programda kısa bir konuşma yapan Dr. İsmail Hilmi Bilgi, "Peygamber Efendimiz 'Sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenen ve öğretendir.' buyurmuşlardır. Bu kutsal görevi yerine getirip başarı ile bunu yerine getirdiğiniz için hepinizi yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Rotterdam Din Hizmetleri Ataşesi Dr. İsmail Hilmi Bilgi, Kuran'ı Kerim'i öğrenmek isteyenlere hocaların yardımcı olacaklarını söyledi.

Amsterdam Osdorp Hacı Bayram Camii din görevlisi Ahmet Yazıcı ise haftada iki gün, iki saatlik ‘Kur’an öğrenme’ derslerini başlattıklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.