Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türsen'den Engin'e sert sözler

Türsen'den Engin'e sert sözler

Karşıyaka eski Belediye Başkanı ve CHP Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Cihan Türsen, kendisine ait facebook sitesinden "İl Başkanı Ali Engin'in istifa etmeli yada görevden alınmalıdır" dedi

  • Ege Postası
  • 21.02.2014 - 14:04
EGEPOSTASI- CHP'de sular durulmuyor. Meclis üyelerinin açıklanması ile birlikte tansiyon'un yükseldiği İzmir siyasetinde bir tepki'de Karşıyaka'dan geldi. Eski Belediye Başkanı Cihan Türsen kendisine ait facebook sitesinden İl Başkanı Ali Engin ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. 

TURSEN'İN AÇIKLAMASI
CHP İzmir İl Başkanı ALİ ENGİN İSTİFA ETMELİ veya GÖREVDEN ALINMALIDIR. İzmir'de örgütü kucaklamayan, HİZİPÇİLİĞİ AÇIKÇA VE KÜSTAHÇA YAPAN. Örgüt emekçilerinin haklarını kişisel (güya ekipsel) çıkarları uğruna katleden, Bir elinde DİSİPLİN SOPASI, bir elinde MAHKEME TEHDİDİ ile dolaşan, aslında amacı kurumları ele geçirdiği için ZATEN GÖREVDEN KAÇMAYA ZEMİN HAZIRLAYAN, CHP İzmir İl Başkanı ALİ ENGİN İSTİFA etmeli veya GÖREVDEN ALINMALIDIR. G E R E K Ç E Sİ aşağıdaki KENDİ AÇIKLAMALARIDIR.

Süreç içersinde İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin diye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven ile birlikte çalıştığını belirten Engin’in Türkmen’e yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

“Bu benim tercihim. Kimse de niye diye sorgulayamaz. Çünkü biz bir ekibiz. İl başkanlığı yarışına bir ekip ile girdim. Biz kazandık. Ve o gün iş bitti.
O gün bugündür, o ekiple siyaset yapıyorum. Kaybetseydim, karşı taraf da aynı düşünecekti. Biz kazanan tarafız.
Karşıyaka’da Cevat Durak’ı istemedim. Bunu da gizli saklı yapmadım. Ankara’da sorduklarında ‘Durak olmaz’ dedim.
Süha Barlak ya da Cevdet Tümtürk isimlerini verdim. Bakın, benim dediğim de olmadı.
M.Ali Susam’ı MYK’ya ve Parti Meclisi’ne istemeyen biziz. Çünkü o bizim karşımızdaki ekipteydi. Nitekim giremedi. Ama partimizin kapısı kendisine ardına kadar açık. O bizim milletvekilimiz.
Dünyanın her yerinde siyaset böyle yapılır. Siyaset yapan, buna katlanmak zorundadır. İsyanı bırakıp, bekleyecekler. Çünkü kazanan bizim ekipti.
Onlar kazansaydı biz bekleyecektik. Sadece gereğini yaptık…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.