Dolar 34,2715
%0.31
Euro 37,4706
%-0.14
Altın 2.900,550
%0.39
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğur Tütüneker: Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi

Uğur Tütüneker: Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ilk yarıdaki iyi mücadelelerine rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince sonucun farklı olduğunu söyledi.Tütüneker, 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 19:35
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ilk yarıdaki iyi mücadelelerine rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince sonucun farklı olduğunu söyledi.

Tütüneker, 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, özellikle müsabakanın ilk yarısında iyi oynadıklarını belirterek, “İlk yarı birkaç tane pozisyonumuz vardı. Orada golü bulabilseydik belki daha iyi bir maç çıkarabilirdik. Trabzonspor’u defans hattında rahatsız etmek istedik. Onu da ilk yarı iyi yaptığımızı düşünüyorum. Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi.” dedi.

Özellikle deplasmanlarda gol bulmakta zorlandıklarını anlatan Tütüneker, “Elazığ maçında da bunlar oldu. Golü bulamayınca motivasyonda artmıyor, moral de bulamıyorsunuz. Golden sonra da takım tam dağıldı. Yapacak bir şey yok, toparlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Konyasporlu futbolculardan Ali Çamdalı ve Ömer Ali Şahiner de maçın ilk yarısının hakimi olmalarına rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ve sahadan istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.