Dolar 34,1683
%0.02
Euro 38,1690
%0.01
Altın 2.915,970
%-0.15
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uluslararası Organik Fuar’dan Başkan Tatı’ya davet

Uluslararası Organik Fuar’dan Başkan Tatı’ya davet

Sırbistan’ın Novi Pazar Şehri Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı ziyaret etti ve bu yıl ikincisini düzenleyecekleri uluslararası organik fuara davet etti

  • Ege Postası
  • 12.12.2012 - 11:07
İZMİR- Novi Pazar Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Meclis Başkanı Fuat Baçiçanin, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sulyeviç, Turizm Müdürü Haris Gegiç, Sancak Dostları Platformu Başkanı Salih Akgül, Adana Bosna Hersek Kardeşlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kasım Gül ve İzmir Bosna Hersek Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Oruç ile birlikte Başkan Ercan Tatı’yı makamında ziyaret etti.

Buca Belediye Başkan Yardımcısı Suat Nezir’inde katıldığı ziyarette Novi Pazar Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Novi Pazar’ın organik tarıma çok uygun bir şehir olduğunu ve ürünlerini tüm Avrupa’ya duyurabilmek için geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri ‘Uluslararası Organik Fuar’na Başkan Ercan Tatı’yı davet etti. Mahmutoviç, “Kosova-Karadağ-Sırbistan’ın kesiştiği bölgede bulunan şehrimiz coğrafi konumu gereği ile organik tarımda öncü şehirlerdendir. Bizde şehrimizin bu özelliğini tüm Avrupa’ya duyurabilmek için geçen yıl ilkini düzenlediğimiz uluslararası organik fuarımızın 20 Nisan’da ikincisini gerçekleştireceğiz. Sizi de aramızda görmek bizi onurlandıracaktır” dedi.

 

Organik tarıma verdiği değeri gerçekleştirdiği festivaller ve kurduğu organik pazarlarla her fırsatta gösteren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı,  20 Nisan’da Novi Pazar Uluslararası Organik Fuar’ında yer alacaklarını söyledi. Başkan Tatı, “Tarımın geleceği ancak organik tarım ile mümkündür. Biz belediye olarak çiftçi ve köylümüzün her zaman yanındayız. Onların sıkıntılarını biliyoruz ve bu sıkıntıları düzenlediğimiz organik ürünler festivalleri ve kurduğumuz organik pazarlarımız ile bir nebze olsun azaltmak için çalışıyoruz.Uluslararası Organik Fuarı’nıza katılmak bizim içinde mutluluk verici olacaktır. 20 Nisan’da Novi Pazar’da yerimiz alacağız dedi.

Başkan Ercan Tatı bu nazik ziyaretlerinden dolayı Boşnak misafirlerine Bucaspor forması ve Buca’nın tanıtımı ile ilgili kitaplar hediye etti.  


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.