Dolar 34,1097
%0.28
Euro 38,0997
%0.11
Altın 2.864,820
%1.26
Bist-100 9.928,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümit Özdağ'dan CHP'ye Atatürkçülük çıkışı: Bayramdan bayrama Atatürkçü olunmaz!

Ümit Özdağ'dan CHP'ye Atatürkçülük çıkışı: Bayramdan bayrama Atatürkçü olunmaz!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin 2. Olağan Çeşme İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada CHP’ye sert eleştirilerde bulundu. “Atatürkçü olmak bayramdan bayrama, seçimden seçime olmaz,” diyen Özdağ, partisinin Atatürk ilkelerini tavizsiz bir şekilde savunduğunu vurguladı.

  • Ege Postası
  • 08.09.2024 - 19:13
  • Güncelleme: 08.09.2024 - 19:33

Çakabey Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede hükümetin ekonomi politikalarını da eleştiren Özdağ, Zafer Partisi’nin Türkiye’nin tüm sorunlarına çözümler sunduğunu belirterek, “Biz sadece sığınmacı sorununu gündeme getiren bir parti değiliz. Türkiye'nin bütün sorunlarını tespit eden ve çözüm önerileri getiren bir partiyiz,” dedi.

Özdağ, CHP’yi hedef alarak yaptığı açıklamalarda, “Bir partinin Atatürk tarafından kurulması o partiyi Atatürk'ün partisi yapmaz. Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini tavizsiz savunan tek parti Zafer Partisi’dir,” ifadelerini kullandı. Özdağ, sözlerine “Biz utanmadan, sıkılmadan, gururla 'Şeyh Sait vatan hainidir' diyen Atatürkçüleriz. Kubilay’a hakaret edildiğinde Zafer Partisi oradaydı, başkalarını göremedik,” diyerek devam etti.

Kongre sonunda yapılan seçimde, mevcut başkan Ozan Erdoğan tek listeyle güven tazeledi. Özdağ’ın konuşmaları, Zafer Partisi’nin Atatürkçülük vurgusunu ve CHP’ye yönelik eleştirilerini bir kez daha gündeme taşıdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.