Dolar 34,0299
%0.03
Euro 37,9403
%0.2
Altın 2.823,600
%-0.05
Bist-100 9.747,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümraniye Belediyesi, yeni yetenekleri gün yüzüne çıkardı

Ümraniye Belediyesi, yeni yetenekleri gün yüzüne çıkardı

Ümraniye Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen uluslararası 9. Geleneksel Resim, Hikaye ve Şiir Yarışmaları’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 9. geleneksel...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:15
Ümraniye Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen uluslararası 9. Geleneksel Resim, Hikaye ve Şiir Yarışmaları’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 9. geleneksel şiir, hikaye, resim yarışması ödül töreni Ümraniye Belediyesi sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.
Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Kızılay Başkanı Hüseyin Can, Belediye Başkan Yardımcıları, Juri Üyeleri, öğretim üyeleri, Muhtarlar, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can törende yaptığı konuşmasında, “Biz Ümraniye Belediyesi olarak, bu sene 9.'sunu gerçekleştirdiğimiz hikaye, şiir ve resim yarışması ile gerçekten bu coğrafyada yaşayan güzellikleri ve güzel kabiliyetleri gün yüzüne çıkarıyoruz. Tamamen profesyonel ekiplerce oluşturulan jüri heyetinin değerlendirdiği bir yarışmadır. Gerçekten objektif kriterlerle en güzeli seçmeye çalışıyoruz ve kitaplaştırıyoruz. Şiirleri kitaplaştırıyoruz, resimleri albümleştiriyoruz ve çeşitli sergilerde sergiliyoruz. Jüri heyeti hocalarımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Resim, Hikaye ve Şiir yarışmalarında dereceye girenler ve mansiyon ödülüne layık görülenler ödüllerini aldılar. Başkan Hasan Can, daha sonra sahnede sürpriz yaparak dereceye giren bir şiir okuyarak dinleyicilerden büyük alkış aldı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.