Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umut Güner: Stat çalışmalarında sorun yok

Umut Güner: Stat çalışmalarında sorun yok

Beşiktaş Kulübü Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, İnönü Stadı’ndaki kazı çalışmalarının devam ettiğini ve şu an için inşaat çalışmalarında bir problem yaşanmadığını söyledi.Süper Lig'e verilen milli ara...

  • Ege Postası
  • 19.10.2013 - 14:23
Beşiktaş Kulübü Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, İnönü Stadı’ndaki kazı çalışmalarının devam ettiğini ve şu an için inşaat çalışmalarında bir problem yaşanmadığını söyledi.

Süper Lig'e verilen milli ara ve ardından yaşanan Kurban Bayramı nedeniyle Fransa'ya giden Umut Güner, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine telefonla verdiği bilgide, "Şu anda stadımızda çalışmalar devam ediyor. Kazı çalışmaları durdu yönünde haberler çıkıyor. Bu gerçeği yansıtmıyor. Harfiyattan çıkan moloz ve topraklarımız ilk aşamada Yenikapı’da deniz dolgusu olarak kullanılıyor ve o alana dökülüyordu. Şu anda ise Arnavutköy Bolluca Köyü yakınlarına dökülüyor. Çalışmalar ile ilgili en ufak bir sorun yok." dedi.

Öte yandan bugün akşam saatlerinde yurda döneceğini belirten Güner, yeni stadyum ile ilgili yaşanan gelişmeler hakkından önümüzdeki günlerde detaylı bilgi verileceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.