Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğlulları'nın Hilton çağrısı karşılık buldu! Soyer depremzedelerin hizmetine açılacağını duyurdu

Umutoğlulları'nın Hilton çağrısı karşılık buldu! Soyer depremzedelerin hizmetine açılacağını duyurdu

Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın Hilton çağrısı karşılık buldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hilton Oteli’nin 380 odasının yarından itibaren depremzedelerin kullanımına açılacağını söyledi. Soyer, "Bir süre önce boşaltılan Hilton binasında Büyükşehir Belediyesinin hissesi var, 380 odanın tamamını en az 3 ay vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2020 - 16:22

EGEPOSTASI- Kapatılan 380 odalı Hiltoın Oteli için TV35 Yönetim Kurulu Başkanı ve gazeteci Mithat Umutoğulları’ndan önemli bir çağrı yapmıştı.

Umutoğulları, soğuklar başlamadan depremzedelerin çadırda kalan bir kısmının otelde konaklamasının sağlanabileceğini belirtmiş, hem Büyükşehir Belediyesine hem de Valiliğe seslenmişti.

Umutoğulları’nın çağrısı karşılık buldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Afet Güncel Durum Değerlendirmesi toplantısında Hilton’un depremzedelere açılacağını duyurdu.
Soyer’in açıklamsı şöyle; 

“Bir Kira Bir yuva projesinin yanında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin olanakları da kullanılacak. 600’den fazla ailenin başını sokabilecekleri yuvayı sağlayacağız.   Hilton adıyla bilinen beş yıldızlı bir binamız var. Burada İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 23,5 hissesi vardı. Büyük hissedar Ata Holdingle görüştük. 380 odanın tamamını en az 3 ay vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. 380 oda yarından itibaren depremzedelerimizin kullanımı için hazır hale getirilecek. Burada Ata Holdinge de teşkkür ediyorum”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.