Dolar 34,2442
%0.3
Euro 37,7942
%0.06
Altın 2.930,780
%0.51
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniversiteye sopayla girmek isteyenlere polis engeli

Üniversiteye sopayla girmek isteyenlere polis engeli

İstanbul Üniversitesi’nde meydana gelen olaylara karıştığı öne sürülen ve üniversiteye sopalarla girmeye çalışan 9 kişi gözaltına alındı. Polisin üniversite çevresindeki önlemleri devam ederken gözaltı sayısının artabileceği...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 11:56
İstanbul Üniversitesi’nde meydana gelen olaylara karıştığı öne sürülen ve üniversiteye sopalarla girmeye çalışan 9 kişi gözaltına alındı. Polisin üniversite çevresindeki önlemleri devam ederken gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

İstanbul Üniversitesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik ve kavgaların ardından polis, üniversitedeki önlemlerini artırdı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri üniversitenin Beyazıt Kampüsü çevresine konuşlandırıldı. Sabah saatlerinden itibaren kontrollerini sıklaştıran polis, üniversiteye sopalarla girmeye çalışan ve önceki olaylara karıştığı öne sürülen 9 kişiyi gözaltına adı.

Gözaltına alınan şahısların üzerinden sopaların yanı sıra kollarında da tekmelik bulundu. Gözaltı sırasında ise şahıslarla polis arasında arbede yaşandı. Polise direnen şahıslar kelepçelenerek polis midibüsüne alındı. Polisin şahısların üzerinde ele geçirdiği sopalar ve tekmelikler ise dikkat çekti.

Polisin üniversitedeki güvenlik önlemi devam ediyor.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.