Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü oyuncunun babasından kızına destek

Ünlü oyuncunun babasından kızına destek

Ünlü çevre avukatlarından Senih Özay, kızı oyuncu Gupse Özay’ın Zeytin Dalı Operasyonu hakkında bir açıklama yapmamasına karşın Alaska’daki tsunuma ve deprem ile ilgili mesaj yayınlamasının bazı gazetelerde yayınlanması ve sosyal medyada eleştiri odağı haline gelmesine sert tepki gösterdi. Gupse Özay’ın babası Avukat Senih Özay, kızının hedef haline getirilmek istendiğini belirterek, “Bu gazetecilerin ve kişilerin davranışını iğrenç buluyorum, kınıyorum, suçluyorum” dedi. Ünlü oyuncunun babasından kızına destek

  • Ege Postası
  • 23.01.2018 - 17:46

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Sosyal medya hesabından Alaska’da meydana gelen tsunami ve ardından beklenen 8,2’lik dereme ilişkin açıklama yapan oyuncu Gupse Özay’a yönelik sosyal medyada başlatılan  ‘Al işte memleketin sanatçısı da bu. Şehidine, askerine değil Alaskalılara ağlar’, ‘Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili tek bir paylaşım yapmayan oyuncu Gupse Özay, Alaska için ağladı’ şeklindeki eleştirilere ve bazı gazetelerde yayınlanan haberlere sert çıkan  Özay’ın babası ünlü çevre aktivisti Avukat Senih Özay, “Gupse’yi de kullanmak istiyorlar. Bu gazetecilerin davranışını iğrenç buluyorum” dedi.

NE GUPSE’NİN NE BENİM BUNLARLA UĞRAŞACAK HALİMİZ YOK

Sosyal medya hesabında "Afrin operasyonuna ilişkin paylaşım yapmaması" gerekçe gösterilen oyuncu Gupse Özay’ın babası Avukat Senih Özay, kızının hedef haline getirilmek istendiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Sosyal medyada savaşa destek verenler yayınlanmış. Bir gazetede (Milliyet olabilir) savaşa destek verenlerin dışında susanlar var. Bu susanlar da savaşa hayır diyenler diye yazıldı.  Bunlar arasında Ayşe, Fatma var diye. Gupse’yi bilmiyordum. Bunlarla uğraşacak ne Gupse’nin ne benim halimiz yok. Ben savaş aleyhtarı biriyim. Adamın biri magazin muhabiri. Savaşa destek verenleri saymış. ‘Benim saydığımın dışında da susan, konuşmayanlar var. Bunlar da bazı sanatçılar olmuştur’ demiş. İşi var, gücü var, film çeviren var. Birisi dedi ki ‘bu susanlar savaşa kesin karşıdır’ dedi açıklama yaptı. Gupse’nin babası olarak kendi adıma savaş aleyhtarı olduğumu söyleyebilirim. Bu gazetecilerin bu iğrenç yaklaşımını kınarım. Suçlarım."

Öte yandan Alaska'da meydana gelen ve ardından tsunami uyarısı yapılan 8,2'lik depreme ilişkin kişisel hesabından paylaşım yapan Özay, eleştiriler nedeniyle mesajını silmek zorunda kaldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.