Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla Belediyesi'nden o görüntülere ilişkin açıklama

Urla Belediyesi'nden o görüntülere ilişkin açıklama

Urla Belediyesi bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sayfalarında yer alan bir köpeğin vahşice götürüldüğü görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Açıklama, "Yapılan incelemeler sonucunda kurumumuz personellerinin böyle bir müdahalede bulunmadığı, vakanın ilçemiz sınırları içerisinde yaşanmadığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili savcılık makamlarına gerekli bilgi verilmiştir. Konu savcılığa intikal etmiştir. Urla’da yaşandığı iddia edilen ve ilçemiz sınırlarında gerçekleşmediği tespit edilen olayın üzüntüsü sizlerle paylaşıyoruz." denildi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2024 - 21:37

EGEPOSTASI-  Urla Belediyesi bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sayfalarında yer alan bir köpeğin vahşice götürüldüğü görüntülere ilişkin açıklama yaptı. 

Belediye tarfından yapılan açıklamada;

"Vahşeti Kınıyoruz

30.05.2024 tarihinde bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sayfalarında yer alan görüntülerde, İzmir’in Urla ilçesi çıkışında meydana geldiği iddia edilen olayda, görevlilerin bir köpeği vahşice götürdüğüne hep  birlikte üzülerek tanık olduk.

Yapılan incelemeler sonucunda kurumumuz personellerinin böyle bir müdahalede bulunmadığı, vakanın ilçemiz sınırları içerisinde yaşanmadığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili savcılık makamlarına gerekli bilgi verilmiştir. Konu savcılığa intikal etmiştir. Urla’da yaşandığı iddia edilen ve ilçemiz sınırlarında gerçekleşmediği tespit edilen olayın üzüntüsü sizlerle paylaşıyoruz.

Urla Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da sokaktaki can dostlarımızın sesi olmaya, onlarla birlikte mutlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isteriz.Kamuoyuna duyurulur…"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.