Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'da çocukların uçurtma keyfi

Urla'da çocukların uçurtma keyfi

Urla Belediyesi ve Yaren Vakfı iş birliğiyle her sene Haziran ayının ilk haftası düzenlenen Urla Uçurtma Şenliği, bu sene de Kuşçular Köyü Şifa Tepesi’nde gerçekleşti. Bu yıl 19.su düzenlenen etkinlikte çocuklar uçurtma uçurmanın keyfini yaşadılar.

  • Ege Postası
  • 06.06.2016 - 09:45

500 uçurtmanın dağıtıldığı şenlikte Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan gelen çok sayıda çocuk da, uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı. Pilav, lokma ve meşrubat dağıtılan etkinlikte çocuklarla birlikte eğlenen davetliler ise ağaçların gölgesinde piknik yapıp, oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardı.

ÖRNEK ÇOCUKLAR URLA’DA ÇEVRE GÜNÜNÜ KUTLADI
5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla Urla’da 2. Sokak Boyama Etkinliği Jale Necdet Özbelge İlkokulu/Ortaokulu’nda düzenlendi. 

Urla Belediyesi, Urla Kent Konseyi ve Jale Necdet Özbelge İlkokulu/Ortaokulu işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte çocuklar hem eğlendi hem de çevre bilincini tüm çocuklara ulaştırdılar. 

Urla Kent Konseyi Üyeleri, okul öğretmenleri, veliler ve vatandaşlar örnek çocuklarlarla birlikte boyama yaparak keyifli bir gün geçirdiler. Dünya Çevre günü kapsamında düzenlenen etkinlikte farkındalık yaratan çocuklar iki gün boyunca okul duvarlarını cıvıl cıvıl yaptılar.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.