Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak Belediyesi,yeni logosunu arıyor

Uşak Belediyesi,yeni logosunu arıyor

Uşak Belediyesi kendi logosunun değişmesi için yarışma açtı. Yarışma ile değişen Uşak ve sembollerinin de yeni logoda olması hedefleniyor. Yarışma için katılımcılar 21 Ağustos 2013 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Yarışma 29...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 11:36
Uşak Belediyesi kendi logosunun değişmesi için yarışma açtı. Yarışma ile değişen Uşak ve sembollerinin de yeni logoda olması hedefleniyor. Yarışma için katılımcılar 21 Ağustos 2013 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Yarışma 29 Ağustos 2013 tarihinde ise sonuçlanacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan yaptıkları yarışma ile Uşak Belediyesi’nin logosunu daha da güzelleştirerek sembol bir hale getirmek istediklerini belirtti. Belediyenin logosunun kentin simgelerini tam olarak artık temsil etmediğini dile getiren Erdoğan, " Belediyemiz logosu konusunda da hassas bir çalışma içinde yer almaktadır. Mevcut logomuzun artık değişmesi gerektiğine inandık. Bu nedenle kentin simgelerini içinde barındıracak nitelikte bir logo olmasını hedefledik. Yeni logomuzun kentimize ve belediyeye yakışır özellikte olacağına inanıyoruz” dedi. Yeni belirlenecek logoda uzman bir jürinin olacağının altını çizen Erdoğan, bir ez daha yarışma projesi ile en iyisine ulaşacaklarına dikkat çekti. Daha önce yaptıkları araştırma ile belediyenin kuruluş tarihine de ulaştıklarına vurgu yapan Başkan Erdoğan, " Belediyemiz gerek kendi tarihi gerekse görsel malzemeleri konusunda titiz davranmaya devam edecektir. Bu konuda başından bu yana kararlılık ile yürüdük. Kuruluş tarihimizin ardından logomuzun da değişecek olması bizleri mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

"SİMGELERİMİZ DE OLMALI"

Belediyenin mevcut logosunun kentin sembollerini barındırması gerektiğinin önemli olduğunu ifade eden Başkan Ali Erdoğan, " İlimizde son yıllarda kent tarihimiz için verdiğimiz çabaların yanında belediye tarihimiz içinde önemli bir çalışma içindeydik. Yaptığımız araştırmalar neticesinde belediyemizin kuruluş tarihine kadar ulaşmıştık. Biz belediyemizin de her anlamı ile kurumsal ve farklı olması gayreti ile bu şekilde çaba vermekteyiz. Bu nedenle belediyemizin de logosunun da değişmesi gerektiğine inandık. Çünkü mevcut logomuzda her ne kadar ilimizin simgeleri yer alsa da eksikliklerimiz söz konusuydu. Örneğin ilimizin sembolü olan halılarımız, yeni ve önemli kaynağımız olan termalimiz, Uşakla özdeşleşen ciridimiz gibi semboller maalesef eksikti. Biz bu sembollerin de logomuzda yer almasını istedik. Bu nedenle yarışmaya çıktık. Şimdi ağustos ayı içinde yeni logomuzun ortaya çıkmasını ümit ediyoruz. Logo ile ilgili yaptığımız çalışmanın bir diğer önemi ise yarışma ile yapılacak olmasıdır. Bu bizim yarışmalar ile en iyiye ulaşmak istediğimizin açık bir göstergesidir. Belediyemiz ile ilgili çalışmalarımız devam edecek." dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.