Dolar 34,1839
%0.06
Euro 38,1871
%0.06
Altın 2.903,640
%-0.57
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak Devlet Hastanesi doktorlarından Alkan kansere yenildi

Uşak Devlet Hastanesi doktorlarından Alkan kansere yenildi

Yaklaşık 12 yıldır meme kanseriyle mücadele eden Uşak Devlet Hastanesi doktorlarından 47 yaşındaki mikrobiyoloji uzmanı Gülay Nazan Alkan hayatını kaybetti. Uzm. Dr. Alkan için saat 11.00’de, görev yaptığı hastanenin bahçesinde bir tören...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 14:20
Yaklaşık 12 yıldır meme kanseriyle mücadele eden Uşak Devlet Hastanesi doktorlarından 47 yaşındaki mikrobiyoloji uzmanı Gülay Nazan Alkan hayatını kaybetti. Uzm. Dr. Alkan için saat 11.00’de, görev yaptığı hastanenin bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene hastanede görev yapan bütün sağlık çalışanlarının yanısıra eski başhekim olan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de katıldı.

Törende konuşan Hastane Yöneticisi Mutlu Vurkun, “Sağlık çalışanlarımızdan, hastanemiz çalışanlarından ve ailemizden biri olan doktor arkadaşımızı sonsuzluğa uğurlamak için buradayız. Allah rahmet eylesin, kabrini cennet eylesin. İnancımıza göre sebepsiz dertten vefat edenin şehit olacağı söyleniyor. Bayram gününde vefat eden arkadaşımızı, dileriz ki Allah şehit olarak karşısına alsın ve en güzel bayramı ahirette yaşatsın.” dedi. Milletvekili Güneş ise, “Her canlının ölümü tadacağını, Allah'ın Kur'an–ı Kerîm'de bize bildirdiğini biliyoruz ve buna inanıyoruz fakat kardeşimizin genç yaşta aramızdan ayrılmış olmasına çok üzülüyoruz. Vefat eden doktor arkadaşımızla çalışma şerefine ben de nail oldum. Çok değerli bir kardeşimizdi. Hastanemiz için, Uşak halkı ve devletimiz için yaptıklarından dolayı başta ailesine şükranlarımızı sunuyorum. Kendisine minnettarız. Bizim için onun arkasından yapabileceğimiz en güzel şey duadır ve hepinizden. arkadaşımız için dua etmenizi istirham ediyorum.” şeklinde konuştu.

Dualardan sonra Gülay Nazan Alkan’ın cenazesi ,Akşemsettin Camisi'ne götürüldü. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şekerevleri Mezarlığı'nda defnedildi. Eşi M.Reha Alkan da doktor olan Gülay Nazan Alkan, 12 yaşında bir çocuk annesiydi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.