Dolar 34,2923
%0.06
Euro 37,5181
%0.06
Altın 2.931,520
%0.11
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak’ta 'Engelsiz Yaşam Yürüyüşü' yapıldı

Uşak’ta 'Engelsiz Yaşam Yürüyüşü' yapıldı

Uşak'ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "Engelsiz Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi. Belediye meydanından şehir merkezine kadar süren yürüyüşe katılan engelli vatandaşlar, İsmetpaşa Caddesi'nde belediye tarafından yapılan...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 13:49
Uşak'ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "Engelsiz Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi. Belediye meydanından şehir merkezine kadar süren yürüyüşe katılan engelli vatandaşlar, İsmetpaşa Caddesi'nde belediye tarafından yapılan düzenlemesi çalışmaları sebebiyle zorluk çekti.

Yürüyüşten sonra yapılan çelenk töreninin ardından konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şube Başkanı Salih Küçük, “Yeni bir Engelliler Haftası'na daha başlıyoruz. Farklı engel gruplarından binlerce kişi, resmî ya da özel çeşitli etkinliklerle kendilerini ifade etme, toplumla bütünleşme çabası içinde olacak. Evlerine hapsedilmiş on binlerce engelli, bir gün kendilerine de hayatın güleceğine olan umutlarını her gün daha da tüketecek. Bizlerin ne kutlama yapmaya ne de birilerini mutlu etmek için hoş görünmeye dermanımız var. Her yeni düzenlemeyle hayatımız, iyileşmek yerine daha da kötüleşiyor. Anayasa değişiyormuş, artık bizlere sakat, özürlü denmeyecekmiş. Bu doğrudur ama düzenlemeler bizi sakatlıyor, özürlü hale getiriyor. Fiziki engellerin kaldırılması için yasalar çıkarıldı. Engelli ve yaşlılarımıza verilen aylıkları, neredeyse hayal haline getirdiler. Verilenle yaşamayı bizler için mucize haline getirdiler.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.