Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Usta oyunculara taş çıkarttılar

Usta oyunculara taş çıkarttılar

Karabağlar Belediyesi çocuk tiyatrosu kursiyerleri yıl sonu gösterisiyle beğeni topladı. Gösteride Aziz Nesin’in “Pırtlatan Bal” adlı oyunuyla sahnede göz dolduran çocuklar izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

  • Ege Postası
  • 09.06.2014 - 15:57
İZMİR- Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk tiyatrosu kurslarına katılan öğrenciler yıl sonu gösterisi düzenledi. Dönem boyunca tiyatro eğitimi alan çocuk kursiyerler,  sahneledikleri oyunla göz doldurdu.

Ekim 2013-Haziran 2014 kurs döneminde çocuk tiyatrosu kurslarına katılan 45 çocuk,  yoğun bir tiyatro eğitimi döneminin ardından yıl sonu gösterisiyle sahneye çıktı. Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Aziz Nesin’in Pırtlatan Bal oyunuyla sahne alan çocuklar muhteşem bir oyunculuk performansı sergiledi. Usta oyunculara taş çıkartan çocukların gösterisini aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
 
Oyunun sonunda Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürü Salim Çetin 45 çocuk kursiyere “Çocuk Tiyatro Kurslarına Katılım Belgesi” vererek çocukları tebrik etti. Önümüzdeki dönemde de çocuklara ve yetişkinlere yönelik tiyatro kurslarının devam edeceğini belirten Çetin,  Karabağlar’da kültür ve sanat etkinliklerinin ve çocuklara, kadınlara yönelik düzenlenen kursların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.