Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucu hap tacirleri yakayı ele verdi

Uyuşturucu hap tacirleri yakayı ele verdi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu hap operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.Uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 11:13
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu hap operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren Edirne KOM, İstanbul ve Adana illerindeki şubelerle ortak operasyon yaptı. Operasyonun ilk ayağı, Kapıkule Sınır Kapısı'ndaydı. Türkiye'ye giriş yapmak üzere gümrük sahasına giren F.A.'nın kullandığı Mersin plakalı TIR, polis tarafından durduruldu. Yapılan aramada, şoförün çantasında 1 kilo 446 gr. uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak F.A. ile birlikte İstanbul'da G.U., Adana ise M.Y. gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ikinci operasyon, İstanbul ve Edirne'de yapıldı. Edirne polisinin operasyonunun İstanbul ayağında K.S., M.B., N.M.S., Ö.N., Y.N.S. ve S.A., Edirne'de ise N.S.Z. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, N.M.S. isimli kadının belindeki sargının içinde 1 kilo 290 gr. uyuşturucu hap bulundu. Her iki operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.