Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan İmirzalıoğlu emniyete getirildi

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan İmirzalıoğlu emniyete getirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yaptığı operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı iddia edilen bitkiler emniyete getirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan ünlü oyuncu...

  • Ege Postası
  • 05.08.2013 - 13:56
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yaptığı operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı iddia edilen bitkiler emniyete getirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da emniyete getirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele polisleri sabah saatlerinde İstanbul, Ankara, Aydın ve Muğla’da eş zamanlı operasyon düzenledi. 6 aylık fiziki ve teknik takibin sonucunda gerçekleşen operasyonda Deli Yürek ve Karadayı dizisi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, BKM oyuncusu Şahin Irmak, Yalan Dünya’nın ‘Emir Danışman’ı Sarp Apak, Yahşi Cazibe dizisinde Barış karakterini canlandıran Gökçe Özyol, Yabancı Damat dizisi oyuncusu İlker Aksum, Engin Altandüzyatan ve Nehir Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Ele geçirilen deliller ve uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı öne sürülen bitkiler de incelenmek üzere kriminale getirildi. İmirzalıoğlu da ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.Operasyonun genişleyebileceği, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.