Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucu tacirlerine baskın

Uyuşturucu tacirlerine baskın

İzmir'in Karşıyaka ve Çiğli ilçelerinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 5 şüpheli, narkotik polis ekiplerince yakalandı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bayraklı ve Konak'ta ise 2 kişi cezaevine gönderildi. Karabağlar'da, bir kamyonetin içinde 4 kilo esrarla yakalanan 2 kişi tutuklandı İzmir'in 5 ilçesinde

  • Ege Postası
  • 05.10.2016 - 10:35

İzmir'in Karşıyaka ve Çiğli ilçelerindeki lüks semtlerde uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 5 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Operasyonda bir miktar kokain ve esrar ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

İzmir Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka ve Çiğli ilçelerindeki lüks semtlerde uyuşturucu satıldığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı. Zengin ailelerin çocuklarını ağlarına düşürdükleri belirlenen uyuşturucu satıcılarının adreslerini belirleyen polis, eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Operasyonda D.C. (30), Ö.R.G. (22), F.E.(22), A.E. (20) ve S.E. (21) yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, yaklaşık 1 kilo 100 gram esrar, 10 gram kokain, 1 ruhsatsız tabanca, 1 elektronik hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör, 1 yivsiz tüfek ile 24 fişek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNA 6 GÖZALTI 

İzmir'in Bayraklı ve Konak ilçelerinde yapılan 3 ayrı uyuşturucu madde operasyonunda 130 gram kokain, 20 gram bonzai ve 1 kilo esrar ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaları kapsamında, Bayraklı ve Konak ilçelerinde 3 ayrı operasyon yapıldı. Operasyonlarda H.İ.D. (22), C.S. (47), T.G. (35), Y.T. (30), C.E. (20) ve E.Y. (41) yakalandı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 130 gram kokain, 20 gram bonzai ve 1 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden Y.T. ve C.E. ifadelerinin alınmasının ardından Cumhuriyet savcılığınca, H.İ.D. ve C.S. ise çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından serbest bırakıldı. T.G. ve E.Y. ise tutuklandı.

4 KİLO ESRARLA YAKALNIP TUTUKLANDILAR 

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, park halindeki bir kamyonetin içinde 4 kilo esrarla yakalanan iki kişi tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar'da oturan 44 yaşındaki M.U. ve 23 yaşındaki Y.K.'nın ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu kamyonetle dağıtım yapacakları bilgisinin alınca harekete geçti. Ekipler, Karabağlar ilçesindeki çeşitli adres ve güzergahlarda önlem aldı. Saat 21.00 sıralarında, kamyonetin Karabağlar'daki sanayi sitesi civarında park halinde olduğu belirlendi. Yapılan operasyonla içerisinde bulunan M.U. ve Y.K. yakalandı. Araçta yapılan aramada toplam 4 kilo esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen M.U. ve Y.K. tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.