Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucu tacirlerine darbe

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapılan halka açık alanlar ile öğrenci ve gençler için risk oluşturan alanlarda operasyon yaptı. Batman ve İzmir...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 14:58
Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapılan halka açık alanlar ile öğrenci ve gençler için risk oluşturan alanlarda operasyon yaptı. Batman ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 5 kişi yakalandı. 4 şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak, bir şüpheli hakkında ise diğer suçları nedeniyle tutuklama kararı verildi. Şahıslar cezaevine gönderildi.

Batman polisi, operasyon öncesi torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarını takibe aldı. 'Onluk' olarak tabir edilen ve 10 TL karşılığında esrar ile 18 yaş altı gençlere uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edildi. 5 şüphelinin, uyuşturucu madde kullanan ve alan 11 şahsa uyuşturucu madde sattığını belirleyen polis, şüphelilerin yakalanmalarına yönelik Batman ve İzmir illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 4'ü hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, bir şüpheli hakkında ise diğer suçları nedeniyle tutuklama kararı verildi. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.