Dolar 34,2508
%0.03
Euro 37,6307
%0
Altın 2.918,640
%-0.1
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uzel’e sürpriz doğum günü

Uzel’e sürpriz doğum günü

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel 46. yaş gününü futbolcularla ve teknik heyetle kutladı. Teknik Direktör Ekrem Al, futbolcular ve kulüp personeli, yeni yaşına giren Basın Sözcüsü Uzel’i tebrik etti.Bülent Uzel, Adanaspor’un bir aile...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 15:05
Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel 46. yaş gününü futbolcularla ve teknik heyetle kutladı. Teknik Direktör Ekrem Al, futbolcular ve kulüp personeli, yeni yaşına giren Basın Sözcüsü Uzel’i tebrik etti.

Bülent Uzel, Adanaspor’un bir aile olduğunu ve önemli günlerde bağların daha da kuvvetlendiğini söyledi. Başkan Bayram Akgül’ün Adanaspor ailesini her zaman bir arada tuttuğuna dikkat çeken Uzel, “Yeni yaşımı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimle kutlamak çok güzel. Sağ olsunlar unutmamışlar ve bir an olsun kamp stresinden hepimiz uzaklaştık. Tek düşüncemiz nice başarılara beraberce imza atmaktır.” dedi.

Bu arada Şanlıurfaspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan kaleci Tolgahan Acar’ın tedavisine başlandı. Başarılı kalecinin sakatlığının beklendiği kadar önemli olmaması teknik heyeti sevindirirken, sahalara ne zaman döneceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Diğer sakat oyuncular Tayfun ve Cem ise takımdan ayrı kondisyon salonunda çalıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.