Dolar 34,1821
%0
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.900,590
%0.16
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uzman fizyoterapistler Zirve’de yetişecek

Uzman fizyoterapistler Zirve’de yetişecek

Zirve Üniversitesi fizyoterapi alanında daha iyi hizmet sunabilmek, bölgesinin ve ülkenin ihtiyaçlarına akademik açıdan cevap verebilmek için bölgenin ilk Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Yüksek Lisans Programı’nı açtı. Doğu ve Güneydoğu...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 17:01
Zirve Üniversitesi fizyoterapi alanında daha iyi hizmet sunabilmek, bölgesinin ve ülkenin ihtiyaçlarına akademik açıdan cevap verebilmek için bölgenin ilk Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Yüksek Lisans Programı’nı açtı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk defa uygulanacak programla yeni tedavi yöntemleri ve izokinetik cihazıyla uzman fizyoterapistler yetiştirilecek.

Yeni eğitim yılında uzman fizyoterapistler yetiştireceklerini ifade eden Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Cımbız, “Fizyoterapistlere yeni teknikler öğretip, klinik açıdan becerilerini arttırabilecekleri eğitim metodu uygulayacağız. İngiltere, Almanya ve Amerika’da yeni geliştirilen tedavi yöntemlerini bu program içinde fizyoterapistlere öğreteceğiz.” dedi.

Öğrencilerin University College Of London ve British Osteopathy gibi üniversitelerde öğretim üyeliği yapmış uzmanlardan ders alacağını hatırlatan Ali Cımbız, Prof. Dr. Eyal Lederman’ın da programda ders vereceğini belirtti. Yüksek lisans öğrencilerinin dersleri daha rahat takip edebilmeleri için yoğunlaştırılmış ders programlarının uygulanacağını dile getiren Cımbız, "Yüksek lisans programımız 24 ders kredisi, seminer ve iki dönem tezden oluşmaktadır. Öğrencilerin derse rahat yetişebilmelerini sağlayabilmek için yoğunlaştırılmış ders programlarının bir kısmı hocalar ile bir kısmı ise internet aracılığıyla gerçekleştirilecek." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.