Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Altıparmak'a emniyet ve jandarmadan asayiş brifingi

Vali Altıparmak'a emniyet ve jandarmadan asayiş brifingi

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Altıparmak, Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı'ndan asayişle ilgili brifing aldı.Geçen Cuma günü göreve başlayan Vali...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 14:30
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Altıparmak, Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı'ndan asayişle ilgili brifing aldı.

Geçen Cuma günü göreve başlayan Vali Altıparmak, ilk ziyaretini İl Jandarma Komutanlığı’na yaptı. Altıparmak, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün tarafından kapı önünde karşılandı. Daha sonra komutanlık makamına geçen Vali Altıparmak’a Albay Akgün bir brifing verdi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Polis tören mangası tarafından Emniyet Müdürlüğü hizmet binası giriş kapısı önünde karşılanan Vali, ardından konferans salonuna geçti. Vali Altıparmak, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'dan brifing aldı. Brifinge müdür yardımcıları ve şube müdürleri de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.