Dolar 34,2735
%0.01
Euro 37,4793
%-0.04
Altın 2.926,710
%-0.05
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Büyükersoy cami inşaat alanında inceleme yaptı

Vali Büyükersoy cami inşaat alanında inceleme yaptı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Zafer Mahallesi'nde yapılması planlanan 'Salih- Muhlise Çağlayan Camii' inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından eski Arefe Camii’nin yerine yaptırılacak caminin bin metrekarelik...

  • Ege Postası
  • 28.05.2013 - 14:38
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Zafer Mahallesi'nde yapılması planlanan 'Salih- Muhlise Çağlayan Camii' inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından eski Arefe Camii’nin yerine yaptırılacak caminin bin metrekarelik alanda yaklaşık bin 500 kişinin aynı anda namaz kılacağı şekilde planlandığı belirtildi.

İl Müftüsü Recep Uzun ve yüklenici firmanın yetkilisinden cami hakkında bilgi alan Vali Vedat Büyükersoy, vatandaşların soruları üzerine yaptığı açıklamada, "Projesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde inşaat çalışmaları başlayacak caminin 2014 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Muş’a ve Muşlu hemşehrilerimize yakışan güzellikte, ihtiyaçlara cevap veren, cami kelimesinin anlamını taşıyarak insanlarımızı iyilikte, güzellikte birleştiren, bir araya getiren bir yapı olmasını temenni ediyorum. Ben yüklenici firmadan caminin modern bir yapıya sahip olmasını, inşaatında kullanılacak malzemelerin kalitesine özen gösterilmesini özellikle rica ediyorum.” dedi.

Cami inşaatı karşısındaki kahvehanede vatandaşlarla çay içerek bir süre sohbet eden Vali Büyükersoy, daha sonra merhum Mehmet Erikli’nin Hacı Şerif Camii’ndeki taziyesine katılarak cenaze sahiplerine başsağlığı diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.