Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Erol'dan Ticaret Borsası'na veda ziyareti

Vali Erol'dan Ticaret Borsası'na veda ziyareti

Elazığ'dan Konya Valiliği'ne atanan Muammer Erol, veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Muammer Erol, veda ziyaretleri çerçevesinde Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti. Ticaret Borsası ziyaretinde bir değerlendirmede...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 12:07
Elazığ'dan Konya Valiliği'ne atanan Muammer Erol, veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Muammer Erol, veda ziyaretleri çerçevesinde Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Ticaret Borsası ziyaretinde bir değerlendirmede bulunan Vali Muammer Erol, "Elazığ Ticaret Borsası’nın şehrin dinamiklerinden biri olduğuna işaret ederek "Sayın Başkan Mehmet Ali Dumandağ ve ekibi Elazığ’a yapılacak işler noktasında, sürekli özverili bir çalışma içerisindeler , Elazığ’a geldiğim günden bugüne kadar kendileri ile hep dostane ve iyi ilişkiler içerisinde olduk bu vesileyle de kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’da yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: "Sayın Valimizin Konya Valiliği'ne atanması haberini şehrimiz ve kendi adımıza bir kayıp olarak görüp üzüntüyle karşılarken , kendisi adına görevde terfi olarak değerlendiriyor ve seviniyoruz. Muammer Erol göreve başladığı günden bugüne kadar Elazığla ilgili her meseleye göstermiş olduğu hassasiyetle taraflı tarafsız herkesimin takdirini kazanmış ve Elazığ’da iz bırakan valilerimizden biri olmuştur. Çalıştığımız süre içerisinde gerek Ticaret Borsası başkanı olarak ve gerekse bu şehirde yaşayan bir işadamı olarak kendisinden hep razı olduk, Allah’ta kendisinden razı olsun ve yolu açıkolsun. Sayın Valimize yeni görev yerinde de başarılar diliyorum." diye konuştu.

Muammer Erol'un ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Mustafa Uymaz İsmet Bay ve Recep Polatcan da hazır bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.