Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Güvenç şehidin yakınlarına başsağlığı diledi, sınırda incelemelerde bulundu

Vali Güvenç şehidin yakınlarına başsağlığı diledi, sınırda incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan şehit polis memuru Ferhat Avcı’nın yakınlarına başsağlığı diledi.Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriyeli göçmenlerin Türkiye'ye...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 10:28
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan şehit polis memuru Ferhat Avcı’nın yakınlarına başsağlığı diledi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriyeli göçmenlerin Türkiye'ye geçişleri sırasında çıkan arbedede bir polis memuru şehit olmuştu. Şehidin yakınlarını ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç, daha sonra kendisine eşlik eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt ve İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ile birlikte olayın yaşandığı Akçakale ilçesine geçti. Vali Güvenç, burada Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile beraber Akçakale Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Vali Celalettin Güvenç, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Öte yandan dün meydana gelen olay sırasında yaralı olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru Ferhat Avcı için bugün İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.