Dolar 32,6605
%0.31
Euro 35,4027
%0.3
Altın 2.505,840
%1.56
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Harput okul ziyaretlerine devam ediyor

Vali Harput okul ziyaretlerine devam ediyor

Bursa Valisi Şahabettin Harput, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının sonu yaklaşırken okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Osmangazi İlçesi Tophane İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Harput’a İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 11:26
Bursa Valisi Şahabettin Harput, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının sonu yaklaşırken okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Osmangazi İlçesi Tophane İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Harput’a İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek eşlik etti.

Okulların son haftadaki öğrenci devam durumları, dönem sonu değerlendirmeleri, öğrenme durumları, talep ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Harput öğrencilere çeşitli sorular sordu ve sorulara cevap veren öğrencilere kalem hediye ederek öğretmenlerini kutladı. Bursa’nın en başarılı kurumlarından biri olan Tophane İlkokulu ve Ortaokulu’nun başarılarının göz doldurduğunu ifade eden Harput, özellikle Bursa’da bulunan tarihi şahsiyetlerin çocuklarımıza öğretilmesi ve bu tarihi mekanların gezdirilmesi gerektiğini vurguladı. Çevre duyarlılığından da bahseden Harput öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Okul müdürü Hasan Turlin ise Vali Harput’a okul hakkında bilgi verdi. Üç yıldır akıllı tahta ile eğitim verdiklerini belirten Turlin, teknolojiyi en üst seviyede kullanmaya gayret ettiklerini vurguladı. Okulda çalışan öğretmenleri de dinleyen Vali Harput, yeni eğitim öğretim yılında sistemdeki değişiklikler sebebiyle doğacak sıkıntıları aşmak için tüm eğitim çalışanlarından özverili davranmalarını istedi.

Öğrenci ve öğretmenlerin fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen Vali Harput, onlarla birlikte objektiflere poz verdi. Zeki Müren başta olmak üzere pek çok tanınmış şahsiyetleri de mezun eden Tophane İlkokulu ve Ortaokulu Bursa’nın en eski okullarından biri. Geçmişi 1879’a kadar uzanan okuldan şimdiye kadar binlerce öğrenci mezun oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.