Dolar 34,0425
%-0.06
Euro 37,8736
%-0.08
Altın 2.808,590
%0.2
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Kalkan'dan başarılı öğrencilere ödül

Vali Kalkan'dan başarılı öğrencilere ödül

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Artvin’deki eğitim ve öğretimlerini başarıyla tamamlayarak ilden ayrılacak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı Sabancı Kız Yurdu'nda kalan 3 öğrenciyi netbook bilgisayar ve çeşitli hediyeler...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 12:16
Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Artvin’deki eğitim ve öğretimlerini başarıyla tamamlayarak ilden ayrılacak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı Sabancı Kız Yurdu'nda kalan 3 öğrenciyi netbook bilgisayar ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Vali Kalkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Asım Kaya ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı Sabancı Kız Yurdu'nda kalan Eda Yazıcı, Fatma Akdaş ve Mehtap Gülgül’ü makamında kabul etti. Bir süre başarılı öğrenciler ile sohbet eden Vali Kalkan, Artvin’den ayrılacak öğrencilere bundan sonraki hayatlarında ve yeni eğitim-öğretim kurumlarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Vali Kalkan, başarılı öğrencilerden Artvin’i unutmamalarını isteyerek, netbook bilgisayar ve çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.