Dolar 34,2620
%0.06
Euro 37,6450
%0.12
Altın 2.912,590
%0.1
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Öztürk, emniyet güçlerini ziyaret etti

Vali Öztürk, emniyet güçlerini ziyaret etti

Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum’dan Antalya'ya atanarak görevine başlayan Vali Sebahattin Öztürk, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.    Vali Öztürk'ün, il genelinde ziyaretleri devam...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 12:29
Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum’dan Antalya'ya atanarak görevine başlayan Vali Sebahattin Öztürk, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

    Vali Öztürk'ün, il genelinde ziyaretleri devam ediyor. İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ı ziyaret eden Öztürk, emniyetin yürüttüğü projeler konusunda başarılı olduğunu dile getirdi. Antalya’nın önemli bir il olduğunu kaydeden Öztürk, “Özellikle çocuk, trafik yabancılar gibi daha çok halkla birebir ilişkili alanlarda, uyuşturucu ile mücadele konusunda projeler yapmaya devam edeceğiz. Bunda bir eksilme değil artma bekliyorum.” dedi.

    Sebahattin Öztürk, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu. Burada İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi tarafından karşılanan Vali Öztürk, jandarma personelinin Antalya'nın her köşesinde büyük bir özveri ile görev yaptığını söyleyerek personeli tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.