Dolar 34,1551
%0.06
Euro 38,2216
%-0.06
Altın 2.936,020
%0.09
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Pek: SODES projelerini çok iyi değerlendirirsek faydasını da görürüz

Vali Pek: SODES projelerini çok iyi değerlendirirsek faydasını da görürüz

Iğdır Valisi Ahmet Pek, SODES projelerinin çok iyi değerlendirilmesi halinde faydasının da görüleceğini söyledi. 2013 Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen 22 projenin finansman sözleşmeleri imzalandı. Iğdır Valililiği toplantı...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:09
Iğdır Valisi Ahmet Pek, SODES projelerinin çok iyi değerlendirilmesi halinde faydasının da görüleceğini söyledi.

2013 Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen 22 projenin finansman sözleşmeleri imzalandı. Iğdır Valililiği toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Vali Ahmet Pek, kaymakamlar, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Vali Ahmet Pek, yaptığı açıklamada, SODES projeleri sayesinde önemli çalışmaların yapıldığını ve gerçekleştirilen projelerin faydalı olduğunu söyledi. SODES projelerinin 2010 yılında DAP illerini kapsayacak şekilde genişletildiğini ve Iğdır’ın da bu programa dahil edildiğini belirten Vali Pek, "SODES içerik olarak istihdam, sosyal bütünleşme, kültür, sanat ve spor alanlarında göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunların değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara kısa sürede cevap vermeyi hedefleyen insan odaklı bir programdır." dedi.

SODES projelerinin bölgede kamu kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine katkı sunduğunu ifade eden Pek, şunları kaydetti: "Birçok proje, kurumların, söz konusu kuruluşların ortaklıyla hayata geçirilmekte ve elde edilen sinerji ile farklı toplum kesimleri bölgesel ve ülke düzeydeki kalkınma çabasına daha farklı katkı sağlamaktadır. Geçen yıllara göre ilimizde bu yıl daha az proje kabul gördü. Bunun nedeni; artık daha kaliteli ve faydalı projeler beklenmekte. Umarım geçen projeler ilimiz için faydalı olur."

Toplantı, valilik ve proje sahiplerinin finans sözleşmelerini imzalamasıyla son buldu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.