Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Yüksel, Ankaralı gençleri kutladı

Vali Yüksel, Ankaralı gençleri kutladı

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ankaralı gençleri kutladı.Vali Yüksel, yayımladığı mesajında, “Günümüz dünyasında bilgi ve teknolojinin kullanılmasıyla elde edilebilecek...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 10:53
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ankaralı gençleri kutladı.

Vali Yüksel, yayımladığı mesajında, “Günümüz dünyasında bilgi ve teknolojinin kullanılmasıyla elde edilebilecek sürdürülebilir bir başarının mutlak ve yegane yol olduğuna Ankaralı gençlerimiz yürekten inanmaktadırlar. Bu inanç ve heyecan içerisinde de Ankaralı gençlerimiz kalkınma çabalarını artırmada ve dünya ile her alanda yarışmada kararlıdırlar. Yeni yüzyıl şartları içerisinde dünya gerçeklerini, medeni ihtiyaçları ve küresel rekabeti aklın icapları içerisinde algılayan gururumuz ve umudumuz Ankaralı gençlerimiz, dünyanın bütün başarılarını hak etmektedirler.” dedi.

Gençlerin, Atatürk’ün aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam edeceğini ve yaktığı çağdaşlık meşalesinin Ankara’da hiç sönmeyeceğini ifade eden Yüksel, “Türkiye Cumhuriyet Devleti, yılmaz bekçileri olan gençlerimizin aydınlık zihinleri, vefakar sineleri ve engin vatan-millet sevgileri ile sonsuza kadar var olacaktır.” vurgusunu yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.