Dolar 34,1821
%0
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.900,590
%0.16
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Yüksel: Ankara’nın sadece denizi yok

Vali Yüksel: Ankara’nın sadece denizi yok

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, "Ankaramızın bir tek denizi eksik. Denizimiz ve kumumuz yok ama bizim dünya insanıyla anlaşacağımız, buluşacağımız başlıklar var." dedi. Vali Yüksel, beraberindeki turizm sektör temsilcileri, üniversite...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:28
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, "Ankaramızın bir tek denizi eksik. Denizimiz ve kumumuz yok ama bizim dünya insanıyla anlaşacağımız, buluşacağımız başlıklar var." dedi.

Vali Yüksel, beraberindeki turizm sektör temsilcileri, üniversite öğretim üyeleri, öğrenciler ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla Turizm Haftası dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan Yüksel, Misak-i Milli kulesine geçerek burada Anıtkabir özel defterini yazdı.

OTEL’DE TURİZM ETKİNLİĞİ

Vali Yüksel ve beraberindekiler daha sonra İçkale Otelde turizm etkinlikleri kapsamında düzenlenen kokteyle katıldı. Daha sonra davetlilere hitap eden Vali Alaadin Yüksel, "Turizmi konuşmak için her türlü gerekçenin bulunduğu bir şehirde olduğumuzu herkesin kabul etmesi gerekir. Bu hafta içerisinde turizmle ilgili heyecanları paylaşmak gerekiyor." dedi.

Ankara'da, yeni dünya şartları içerisinde turizmi bir kez daha analiz edeceklerini belirten Yüksel, "Ben bu şehirde el ele tutuştuğumuzda gönül gönüle buluştuğumuzda ve Ankara’yı fark ettiğimizde çok ama çok başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

"GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ"

Vali Yüksel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ankara’mızın bir tek denizi eksik. Denizimiz ve kumumuz yok ama bizim dünya insanıyla anlaşacağımız, buluşacağımız başlıklar var. Ankara'nın kültür ve termal turizmini yan yana getirmezsek bu hepimizin ayıbı olur. Ben hayalleriyle yaşayan bir insanım. Boş hayallerin peşine hiç takılmadım. Bu şehirde el ele tuttuğumuzda, gönül gönüle olduğumuzda çok şeyleri başaracağımıza inanıyorum. Şimdi büyük bir heyecanla pusuya yattık. Şu an 850 bininci yolcunun geldiği Esenboğa Havalimanı'nda 1 milyonuncu yolcuyu hep beraber karşılayacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.