Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali'den kaymakamlara FETÖ talimatı

Vali'den kaymakamlara FETÖ talimatı

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 30 ilçe Kaymakamının da katıldığı genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vilayetler Evinde gerçekleştirilen Kaymakamlar toplantısına, İzmir Valisi Mustafa Toprak ile İlçe Kaymakamları katıldı. Vali Toprak, paralel devlet yapılanmasına dikkat çektiği konuşmasında, FETÖ terör örgütü yapılanmasına ve istismar alanlarının yok edilmesine karşı etkin tedbirlerin alınıp uygulanması konusunun kaymakamlarca da bizzat takip edilmesini ve hiç bir hukuksuzluğa ve devlet karşıtı yapılanma ve çalışmaya müsaade edilmemesini istedi. Vali Mustafa Toprak’tan

  • Ege Postası
  • 13.01.2016 - 11:36
Kaymakamlarla bir araya gelen İzmir Valisi Mustafa Toprak, paralel devlet yapılanmasına karşı etkin tedbirlerin uygulanması konusunda uyarılarda bulundu. Vali Toprak, hiç bir hukuksuzluğa ve Devlet karşıtı yapılanma ve çalışmaya müsaade edilmemesini istedi.
 
Konuşmasında sosyal devlet olmanın önemine işaret eden Vali Toprak; “Esas işimiz hizmet, vatandaş memnuniyeti. Vatandaşlara hizmet etmek; devlet olmanın, sosyal devlet olmanın bir gereğidir. Bu konuda görevini aksatan kişilere müsamaha edilmesi asla ve asla kabul edilemez, bu konuda tüm ilgili kamu çalışanlarının da önemli çalışmalar yapmalarını, ama çalışmalara devam ederken, aksayan konular varsa, bunların özellikle takip edilmesi gerekliliğinin de ortada olduğunu bilmeliyiz” dedi.
 Hedefin özellikle erişilebilir sağlık hizmetlerinde de vatandaşların şikâyetine konu olan konuların bizzat yerinde denetlenerek müdahale edilmesi gerektiği ve sorunların ortadan kaldırılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Vali Toprak, “Eğitimde çocuklarımızın iyi bir gelecek kazanması adına okulların hem fiziki mekânlarının düzenlenmesi, hem de iç nitelik olarak eğitim öğretimin kalitesinin yükseltilmesi olduğunu, bu konuda mutlak surette elimizdeki tüm imkânların seferber edilmesi ve devam etmekte olan, planlanan ve inşaatı devam etmekte olan gerek okul yatırımlarının, gerek sağlık yatırımlarının iyi bir şekilde takip edilmesi ve süresi içerisinde ve tüm teknik donanıma uygun olarak yapılmasının da takip edilmesini sizlerden istiyorum” dedi.

VATANDAŞI DİNLEYİN
Daha sonra Vali Toprak, bu konuda devletimizin vatandaşlara yönelik olarak vereceği hizmetlerin gerçekleştirilmesi konusunda dikkat ve sistem içerisinde görevli bulunduğunuz yerlerdeki sorunları özümseyerek, o sorunlara çözüm bulunması noktasında vatandaşla iyi diyaloglar geliştirerek vatandaşın meramının tüm kamu hizmet alanlarında iyi bir şekilde dinlenilmesi, vatandaşın hizmet ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanması ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyanların sıkıntılarının bir an önce karşılanması noktasında denetimi, takibi, yönlendirmeyi ve rehberliği elden bırakmamaları talimatlarını verdi.
 
FETÖ VURGUSU
Vali Toprak, Devlet içinde oluşturulan ve Devletimize varlığına,  bütünlüğüne yönelik oluşturulan ve her türlü istismarı, menfaati,  kanunsuzluğu, hukuksuzluğu içerisinde barındıran Fetö terör örgütü yapılanmasına ve istismar alanlarının yok edilmesine karşı etkin tedbirlerin alınıp uygulanması konusunun Kaymakamlarca da bizzat takip edilmesini ve hiç bir hukuksuzluğa ve Devlet karşıtı yapılanma ve çalışmaya müsaade edilmemesini istedi.
 
Vali Toprak, ayrıca düzensiz göçle mücadele konusunda Suriyeliler başta olmak üzere yabancı ülke vatandaşlarının üçüncü ülkelere geçişinin engellenmesi ve deniz üzerinde ölümlerinin önlenmesi için etkin, engelleyici tedbirlerin alınıp uygulanması ve Göç İdaresi İl Müdürlüğü ile koordineli çalışılması talimatını da verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.