Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Valinin ismini kullanarak iş adamlarını dolandıran bir şahıs tutuklandı

Valinin ismini kullanarak iş adamlarını dolandıran bir şahıs tutuklandı

Gaziantep Valisi'nin ismini kullanarak hayali lösemi hastaları için iş adamlarını dolandıran bir şahıs tutuklandı. Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Vali Erdal Ata’nın ismini...

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 13:30
Gaziantep Valisi'nin ismini kullanarak hayali lösemi hastaları için iş adamlarını dolandıran bir şahıs tutuklandı.

Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Vali Erdal Ata’nın ismini kullanarak iş adamlarından para isteyen bir şahıs ile ilgili, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde harekete geçti. Son günlerde bazı şahıslar tarafından Gaziantep Valisi ve vali yardımcılarının ismi kullanılarak iş adamları aranmak suretiyle acil durumda olduğu iddia edilen hayali lösemili hastalar adına nakdi yardım talep edildiği tespit edildi. İş adamlarını arayan şüphelinin yardımın yapılması için banka hesap numarası vererek para yatırılmasını istediği, bu yolla 4 ayrı kişiyi dolandırdığı tespit edildi.

Polis ekipleri para yatırılması için verilen hesap numaralarının ait olduğu bankalar ile irtibata geçerek alınan bilgiler doğrultusunda şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüpheli şahıs İstanbul’da bir bankadan para çekmek üzere iken yakayı ele verdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.