Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatankitap'ın pazar kahvaltısı

Vatankitap'ın pazar kahvaltısı

Gelenekselleşen VatanKitap kahvaltılarından bir yenisi, bu sefer www.vatankitap.com.tr'nin şerefine geçtiğimiz günlerde Rixos Pera Hotel'de yapıldı.

  • Ege Postası
  • 07.09.2012 - 10:46

VatanKitap editörü Buket Aşçı, kahvaltı hakkındaki duygularını şöyle anlattı:

 

Geçen Pazar lezzetten tadına doyulmaz bir pazar kahvaltısındaydık. Yayın dünyasının en güzel, en derin, bilgili ve özel kalemleri, Türkiye'nin önde gelen yayınevleri, en titiz çevirmenleri bir aradaydık. Hep birlikteydik çünkü geleneksel Vatan Kitap kahvaltımızda bu kez, yeni bir sevinci paylaşıyorduk; www.vatankitap.com.tr'yi. İki hafta önce bu sütunlardan duyurduğum, kitap portalımızın hayata geçişini şampanyalı nefis bir kahvaltı ile Rixos Pera'da kutladık. Böylece uzundur birbirini göremeyenlergörüşürken "Ben seni gökte ararken burada buldum, şöyle bir çalışmam var, bana yardımcı olur musun'" diyenler de nihayet tanıştı.

 

Güne damgasını vuran iseelbette bir konuşma ustası olan sevgili Ali Poyrazoğlu'ydu. Beni kırmayıp konuşma yapan Poyrazoğlu öyle güzel bir stand up yaptı ki gülmekten kırılıp geçtik. Hele Aydın Boysan'ın varlığı hepimizi onurlandırdı.Gazatemiz Yayın Yönetmeniİsmail Yuvacan'ın,yazarlarımızdan Güngör Mengi ve Ruhat Mengi'nin katılımı,ünlü adli bilimci Sevil Atasoy'un varlığı, değerli mimar ve araştırmacı Sinan Genim'in tevazusu, İlber Ortaylı'nın harika nükteleri ile hem coştuk hem de "Bir sonraki ne zaman'" dedik.

 

Kahvaltıya, Vatan Gazetesi Yayın Yönetmeni İsmail Yuvacan, Vatan Gazetesi Operasyon ve Pazarlama Grup Başkanı Bahadır Zaimoğlu, Vatan Gazetesi Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer, Doğuş Yayın Grubu İçerikBaşkanı Ömer Özgüner, Sevil Atasoy, Doğan Kitap Genel Müdürü GülgünÇarkoğlu, Doğan Kİtap Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Tuba Seven, Aydın Boysan, Burak Boysan, Güngör Mengi, İlber Ortaylı, Ali Poyrazoğlu ve RuhatMengi, Remzi Kitabevi Yayın Koordinatörü Öner Ciravoğlu, Hıfzı Topuz, İnci Aral, Kırmızı Kedi Genel Yayın Yönetmeni İlknur Özdemir, Kalem Ajans'ın sahibi Nermin Mollaoğlu, Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Ayrıntı Yayınları ortaklarından Esra Kahraman, Levent Tülek, Dr. Müren Beykan, Doğan Kitap Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ebru Değirmenci, Doç. Dr. Özlem Kumrular, Yonca Boztunalı, Tuna Kiremitçi, Pelinsu Pir, Siren Yayınları ortakları Sanem Sirer ve Aydın, Ayrıntı Yayınları Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Ruhan Bilkay, Metis Yayınları Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Feryal Karakulak, Feniks Yayınları Halka İlişkiler Müdürü Arzu Sarı ve çeşitli yayınevlerinden daha pek çok isim katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.