Dolar 38,4343
%0.05
Euro 43,6304
%-0.3
Altın 4.089,110
%-0.27
Bist-100 9.433,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Özgün DSP'ye geçti

Ve Özgün DSP'ye geçti

CHP'den istifa eden Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, yaptırdığı kamuoyu anketleri sonucunda DSP'ye geçme kararı aldı. Özgün, "Yuvaya geri dönüyorum" dedi. MYK'da adı Aliağa Belediye başkan adayı olarak belirlenen ancak PM öncesi çizik yiyen CHP eski İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü de DSP’yegeçti

  • Ege Postası
  • 16.02.2014 - 00:10
ONUR ÇAKIR (HABER SERVİSİ) İzmir'deCHP tarafından aday gösterilmeyen başkanlar partilerinden istifa edip DSP ve DP'den aday olmsya devam ediyor. CHP'den aday gösterilmeyen Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya DP'ye, Dikili Belediye Başkanı Yusuf Altıparmak DSP'ye geçmişti.

ÖZGÜN DE DSP DEDİ
Bu süreçte aday gösterilmediği için CHP'den istifs eden Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, eski partisi DSP'ye geçeceğini söyledi. Özgün, "Menderes' e haksızlık yapıldı. İstifamdan sonra kamuoyu araştırması yaptırdım. Bunun sonucunda da DSP'ye geçmeye karar verdim. Yuvama geri dönüyorum" dedi. Özgün 1999-2004 tarihleri arasında Menderes'de belediye başkanlığı yapmıştı.

ÜLKÜ DE GEÇTİ
Geçtiğimiz pazar günü toplanan MYK'da adı Aliağa belediye başkanı olarak belirlenen ancak PM öncesi çizik yiyen Hakkı Ülkü bu sabah Egepostası'na, "DSP'ye geçecebilirim" demişti. Ülkü'nün transferi akşam sasetlerinde kesinlik kazandı. Ülkü kendisine ait Facebook sayfasından DSP’ye geçtiğini şu ifadeelrle duyurdu; “Değerli Aliağalılar.DSP (DEMOKRATİK SOL PARTİ) yeni partim oldu.aday olmak için değil,gönyesi bozulan Aliaga için ..Halk tarafından istendiğim için ve halkımıza 24 saat hizmet edip aliâğa'nın sönen meşalesini yeniden yakmak için aday oldum.sevgi ve saygılarımla duyuruyorum.desteğinizi bekliyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.