Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Sarıgül arenaya iniyor

Ve Sarıgül arenaya iniyor

Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için düğmeye basıyor.

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 10:13
İSTANBUL- Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Çarşamba günü saat 19:00'da düğmeye basıyor. Sarıgül, Hüsamettin Özkan ile görüşmesinin hemen ardından aday adaylığını açıklama kararı aldı. Sarıgül aday adaylığını ilişkin ilk sinyali Star TV Ana Haber'de verecek.
Bir süre önce CHP'ye katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, aday adayı olup olmayacağına ilişkin tartışmayı yarın bitiriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'e ilişkin olarak ABD'de yaptığı açıklamada "Aday adaylığını henüz açıklamadı" sözleri Sarıgül ve kurmaylarını harekete geçirdi.
www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre Sarıgül'ün siyasetteki "akıl hocası" Hüsamettin Özkan, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından Şişli Belediye Başkanı'nı evine davet etti.
Hüsamettin Özkan evinde yapılan görüşmede Sarıgül'e, "Adaylığını biran önce açıkla, Kemal Bey'e karşı zor durumda kalıyorum" dedi.
www.gercekgundem.com 'un edindiği bir başka bilgiye göre ise Sarıgül bu sözler üzerine, "Adaylık açıklamak için çok erken, ben adaylığımı Aralık ayının sonuna doğru açıklamak istiyorum" cevabını verdi. Hüsamettin Özkan ise, "AKP, perşembe günü İstanbul adayını açıklıyor. Senin daha önce sahaya inmen şart" ifadesini kullandı. Sarıgül bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığına ilişkin ilk sinyali Çarşamba günü verme kararı aldı.
Sarıgül, aday adaylığına ilişkin en net sinyali çarşamba günü saat 19:00'da Star TV Ana Haber Bülteni'nde verecek. Aday adaylığına ilişkin açıklama ise düzenlenecek bir miting ile duyurulacak. Şişli Belediye Başkanı kampanyası boyunca  "BENİM OYUN ELBETTE CHP'YE- ELBETTE SARIGÜL'E" ile "DOĞRUSU CHP-DOĞRUSU SARIGÜL" sloganlarını kullanacak. Sarıgül'ün siyasi iletişim stratejisini ise Osman Uslu'nun sahibi olduğu 'Yorum Ajans' yürütecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.