Dolar 34,2460
%0.07
Euro 37,6310
%0.41
Altın 2.873,130
%0.12
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Veterinerlik öğrencileri atlarla sıkıntı atıyor

Veterinerlik öğrencileri atlarla sıkıntı atıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veteriner Fakültesi öğrencileri, atlarla sıkıntı atıyor. Öğle arasında ve ders bitimlerinde, fakülte bahçesindeki tesiste bulunan atlara biniyorlar. Bunların bütün bakımlarını da kendileri yapıyor....

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 10:35
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veteriner Fakültesi öğrencileri, atlarla sıkıntı atıyor. Öğle arasında ve ders bitimlerinde, fakülte bahçesindeki tesiste bulunan atlara biniyorlar. Bunların bütün bakımlarını da kendileri yapıyor. Atlarla uğraşmanın ayrı bir duygu olduğunu belirten öğrenciler, kendilerinin ve dışarıdan gelenlerin de buradan rahatlamış olarak ayrıldığını belirtiyor.

ADÜ Veteriner Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Binicilik Topluluğu, fakülte bahçesinde bulunan beş ata bakıyor. Özellikle sınav dönemlerinde, atlar sayesinde sıkıntılarını attıklarını belirtiyorlar. Toplulukta kz öğrenciler de bulunuyor. Toplulukta bulunan Anatomi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Gökçe Yıldırım, atların öğrencileri rahatlattığını söylüyor. Birlikte atlara baktıklarını belirterek, “Öğrencilerimiz, ders arasında veya bitiminde buraya gelerek atlarla ilgileniyor. Özellikle sınav zamanı, öğrencilerin stres atmasına yardımı oluyor.” diyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.