Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vezirköprü Of Road yarışlarını Erol Moral ve Ahmet Halis ikilisi kazandı

Vezirköprü Of Road yarışlarını Erol Moral ve Ahmet Halis ikilisi kazandı

Vezirköprü Vezirof Of Road Kulübü tarafından Kunduz Ormanları'nda bu yıl 4.sü düzenlenen Of Road yarışları, araçların zorlu parkurlarda yaptıkları birbirinden güç hareketlerle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Erol Moral ve Ahmet...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 13:15
Vezirköprü Vezirof Of Road Kulübü tarafından Kunduz Ormanları'nda bu yıl 4.sü düzenlenen Of Road yarışları, araçların zorlu parkurlarda yaptıkları birbirinden güç hareketlerle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Erol Moral ve Ahmet Halis ikilisi yarışları birincilikle tamamladı.

2 kilometreyi bulan zorlu parkurda araçlar yüksek tümseklerden atlayarak, bazen uçarak, bazen de çamura saplanarak yarışı bitirmeye çalıştı. İki etap halinde sürdürülen yarışta mücadele eden 33 araçtan sadece 19'u 1. parkuru bitirebildi. Araçların teker patlattığı, çamura saplandığı yollarda kaldığı 2. etapta ise yarışı tamamlamayı başaran Rize Kaçkar Of Road ekibinden Erol Moral ve Ahmet Halis ikilisi, yarışı birincilikle bitirmeyi başardı.

Vezirof Kulüp Başkanı Bilal Altunay, bu seneki yarışlara daha iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Bu yarışların bir felsefesinin olduğunu söyleyen Altunay, “Farklı illerden gelen doğaya aşık ve bu yarışlara gönül vermiş insanlarla bir araya geliyoruz, tecrübelerimizi birbirimize aktarıyoruz, farklı heyecanları paylaşıp yeni dostluklar kazanıyoruz” dedi. Kamp alanında değişik heyecanların yaşandığını da aktaran Altunay, “Sonuçta insanların içinde adrenalin tutkusu var, bizler bu tutkumuzu karayollarında değil de böyle doğayla baş başa bir ortamda atarak, içimizdeki bu duyguyu yatıştırıyoruz." diye konuştu.

Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak yarışlara AFAD, UMKE gibi yardım kuruluşlarıyla Ankara ve Samsun 112 ekiplerinin de katılarak yarışmacılara spor güvenliğiyle alakalı bilgi verdiğini söyleyen Altunay, "Her sene daha da tecrübe kazanarak profosyonelleşmeye başlıyoruz, bu organizasyonlarla hem doğa cenneti Vezirköprümüzü geniş kitlelere tanıtıyoruz, hem de farklı illerdeki Of Road tutukunlarını biraraya getirerek dostlukların pekişmesine katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.