Dolar 34,1464
%0.11
Euro 38,2438
%0.2
Altın 2.914,950
%0.01
Bist-100 10.042,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vezirköprü TSO'nun yeni yönetimi Vali Aksoy'u ziyaret etti

Vezirköprü TSO'nun yeni yönetimi Vali Aksoy'u ziyaret etti

Samsun’a bağlı Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Abdülkadir Fişekçi ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, ziyarette yaptığı konuşmada,...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 19:25
Samsun’a bağlı Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Abdülkadir Fişekçi ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, ziyarette yaptığı konuşmada, Vezirköprü ilçesine hizmet etmek amacı ile göreve geldiklerini ifade ederek, "Görevde bulunduğumuz süre içerisinde en büyük amacımız Vezirköprü ilçemizi ihracat yapılabilir bir konuma getirmektir. Avrupa Birliği projeleriyle destekleyerek ilçemizdeki büyük şirketlerin sayısını artırmak istiyoruz. İlçemizi daha güzel bir hale getirmek için yapılan çalışmalara el ele vererek katkı sağlamaya çalışacağız. Bugün yeni yönetim kurulu üyelerimizle beraber Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmalar hakkında Sayın Valimize bilgi sunmak amaçlı ziyaretlerine geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy da Vezirköprü ilçesinin, tarihi ve doğal güzellikleri ile tarımsal potansiyeli ile Samsun’un en önemli ilçelerinden bir tanesi olduğuna işaret ederek, "Bu potansiyelleri değerlendirmek adına Vezirköprü ilçemizde son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmaktadır. Vezirköprü ilçemizin sahip olduğu bu potansiyelleri ortaya çıkarmak ve turizm alanında daha fazla pay alması adına Valiliğimiz, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansımız, Vezirköprü Belediyemiz ve ilgili diğer kamu kurum ve kuruluşlarının katkıları ile çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ziyaretiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.